Munkáink

A marketing az, amikor a józan paraszti gondolkodást egy csipetnyi kreativitással fűszerezed.

Fitness 2000 edzőterem

A nagymúltú budapesti edzőterem komplett online marketing kezelését 2017 őszén vettük át. Elsődleges feladatunk az új arculat megteremtése volt, majd a hatékonyság növelés. A jól sikerült keresőoptimalizálásnak és a jó facebook kezelésnek köszönhetően a hirdetési költségeket sikerült a régi költségvetés töredékére csökkenteni úgy, hogy az eredmények javultak.

Vitorlás bérlés a balatonon

A prémium kategóriás vitorlások balatonfüredi bérbeadásával foglalkozó cég keresőoptimalizálását 2018 májusában vettük át. Első feladat volt a technikai rendbetétel, amitől azonnal javultak a helyezések. A sikeres kezdés után már tanácsadói feladatokra is felkértek minket a teljes online marketinget átfogóan.

UFS GROUP
Pénzügyi tanácsadó cég

A magyar pénzügyi tanácsadói piac egyik vezető cégével 2018 áprilisában kezdtük a közös munkát. Első lépésben a cég weboldalát újítottuk meg, ezt követi a teljes körű online marketing tanácsadás szoros együttműködésben a cég marketingeseivel.

Kerti gép webáruház

A regionálisan jól ismert kerti gép áruházzal 2018 tavaszán kezdtük a közös munkát. A trendeknek megfelelően értékesítésüket országosra kívánják bővíteni, ehhez először egy webáruházat készítettünk el, ezt követi a teljes körű online marketing munka.