google seo

Hatékony keresőoptimalizálás korrekt áron

Amikor kíváncsi vagy valamire, vagy valaminek a megvásárlásán gondolkodsz, valószínűleg te is az Interneten keresel rá először, csakúgy, mint a különböző szolgáltatásokra. Az bizonyára feltűnt már, hogy kereséskor nagyon ritkán jutsz túl a Google második oldalán. Ezzel a legtöbben így vannak, éppen ezért minden cégnek, webáruháznak és vállalkozásnak létfontosságú, hogy minél előkelőbb helyen szerepeljen a Google találati listáján.

Talán nem is gondolnád, de ehhez nagyon komoly mennyiségű munkára és szaktudásra van szükség.

A keresőoptimalizálás nem csupán tapasztalatot igényel, hanem progresszivitást és alkalmazkodóképességet is, hiszen ez a terület is időről időre változik. Ami néhány éve még működőképes stratégia volt, az mára már kontraproduktív, és gyakran többet árt, mint használ.

Amennyiben a legjobbat akarod honlapodnak vagy weboldaladnak, keresd a Prémium Linképítés csapatát! Minden esetben minőségi és hatékony munkát végzünk, emellett mindig követjük az aktuális trendeket, hogy tudásunk naprakész maradjon.

Otthon vagyunk az onsite és offsite SEO (Search Engine Optimization, azaz keresőoptimalizálás) területén is. Az onsite, vagyis a tartalmi SEO főleg a weboldal URL-je, tartalma, meta leírása és a képcímeinek az optimalizálását, kódoptimalizálását jelenti, vagyis magán a weblapon történik. Ezzel szemben az offsite, más néven offpage SEO olyan tevékenységekből áll, amik bár nem magán a honlapon történnek, azonban hatással vannak rá.

Ennek egyik leglényegesebb eleme a linképítés. A linképítés esetében ma már a minőség számít a mennyiséggel szemben. Évekkel ezelőtt működőképes stratégia volt alacsony minőségű linkek tömegeit egyszerűen beküldeni különböző linktárakba.

Jelenleg ez már nem járható út, mivel akár Google büntetést von maga után. Ezzel szemben mi a keresőoptimalizálás minden szabályát betartva helyezünk el minőségi, többezer karakteres PR cikkeket saját és partnereink weboldalán.

Munkánk mindig magas színvonalon végezzük, aminek hatékonyságára garanciát vállalunk, azonban ennek ellenére is megfizethető, barátságos árakon dolgozunk.