vászonképen a fotó

Így válassz képet a falra!

A digitális fényképezők korában lehetőségünk van kötöttségek nélkül fotózni. Ezáltal annyi képet készítünk, amennyit aztán nem győzünk kiválogatni, így előhívásra is csak ritkán kerül sor.

Pedig szeretjük nézegetni a jól elkapott pillanatokat, egy-egy kiválasztott kitűnő fotónkat, de a fotóalbumok lapozgatását mégis mellőznünk kell. Elkészített képeinket senki sem fogja kiválogatni helyettünk, de egy-egy kedvenc kép simán látótávolságba kerülhet egy vászonkép formájában.

Aki kihasználta már a vászonkép nyomtatás kiváló lehetőségét, csak az tudja, hogy milyen remek dekoráció a lakásba vagy irodába a saját fénykép. Emellett fantasztikus ajándék is.

Legyen az egy nekünk tetsző kép, vagy saját fotó, a helyiség egyből személyesebbé válik tőle. Jót tesz az önérzetünknek, biztonságot nyújt és személyes terünk erejét is növeli.

Sokan nem tudják, hogy egy kép a falon, milyen erős hatással van az ott tartózkodó emberekre. Pozitív rezgéseket teremt és harmonizál egy emelkedett témájú kép, amin szimbólumok, esetleg kristályok jelennek meg. De bármi is kerül meghatározó módon a szobánk vagy irodánk falára, azt tudatosan és jól kell kiválasztanunk, mert befolyásolja érzelmi, gondolati és mentális érzékelésünket. Jó, ha megérintenek a képek és pozitív érzéssel töltenek el, ami egy kellemes élmény képre kerülésénél nem is kérdés.

Az interneon.hu oldalon minderre letőséget találsz. Kiváló minőségben rendelhetsz vászonképet saját fotóból és választott képből is. Fotókollázst, fotómozaikot készíttethetsz vászonra nyomtatva, melyben több számodra kedves képet is felhasználhatsz.

Egyszerűen és gyorsan elkészül, hiszen telefonon és e-mailben is leadhatod rendelésed. Ha reggel úgy ébrednél, hogy eleged van a veled szembenéző üres falból, aznap délután már fel is akaszthatod oda a választott képet, hogy másnap sokkal jobban ébredj.

Nem mindegy, hol készülnek a vászonképek! A kitűnő műszaki háttér és a többéves szakmai gyakorlat garantálja a minőséget, amit az Interneonnál meg is találsz.