Flavio

Mik a legkedveltebb színek kanapék vásárlásakor?

Amikor egy új otthon vásárlása vagy építése után végre eljutsz a nappali berendezéséig, komoly döntéseket kell meghoznod a stílust és a színeket illetően.

Az első lépéseket ekkor már megtetted, hiszen kiválasztottad a padló és a fal színét is. Vajon gondolkodtál-e akkor a kiegészítők lehetséges árnyalatain?

Vannak, akik minden színt pontosan meghatároznak már jó előre és ilyenkor csak a megfelelően passzoló bútordarabokat keresik. A design kanapé kiválasztásához ekkor az egyik legideálisabb hely a Kanapé Shop, hiszen kanapék akár 1000 féle színnel rendelhetők náluk. Akinek a választék mellett a prémium minőség is fontos, ki sem hagyhatja ezt a webáruházat. Remek lehetőség sarokgarnitúra, relax kanapé, ágyazható kanapé vásárlására.

Annak, aki csak ennél a fázisnál kezd el gondolkodni, hogy milyen színű huzatot válasszon az ülőbútorra és ehhez hogyan illessze hozzá a függönyt, annak jó tipp a kanapétervező szolgáltatásuk igénybe vétele. Az ezerféle huzatból biztosan talál tökéletesen passzolót.

Néhány tipp, ami segíthet dönteni:

Határozd meg, melyek azok a színek, amik tetszenek és a családhoz, vagy a szoba lakójához illeszkednek! Inspirálódj magazinokból, lakberendezési oldalakról és érezd meg, miben különbözik a bézs színű, szürke színű, zöld színű, avagy kék színű kanapé szövet. Ezek a legkedveltebb színek, de az ösztöneid biztos neked is segítenek, bátran hagyatkozz rájuk.

Mérd fel a teret. A sötét alapszín szűkít, a világos tágít, a kontraszt pedig határozottságot üzen.

Tekintsd át a legkedvesebb tárgyaid, melyek díszei lesznek a nappalinak. Képek, vázák, figurák. Ne feledkezz meg a meglévő díszpárnákról, nappali bútorokról, szőnyegről, kaspókról. Nézd meg, milyen árnyalatot képviselnek többségében. A cél a harmónia lesz.

A puha textilek, a természetes szövetek és a bársony elnyelik a fényt, akkor válassz ilyet, ha a szoba többi részén fényvisszaverő anyagokat, viaszborítást, tükröket használsz, illetve világos falat választottál.

A moduláris ülőgarnitúrák kedvelt huzatai a puha, bőrbarát, mintás anyagok, melyek laza, mégis kifinomult megjelenést teremtenek.

Persze a gazdagon díszített anyagokra, a többszínű kárpitozásra is számos alternatíva van. Emellett lehetőséget teremtenek az extra magas kopásállóságra, alacsony bolyhosodásra, a magas színtartásra, hogy a nagy gondossággal kiválasztott színt sokáig élvezhesd.